Grigonis ironično pozdravljao Radonjića na proslavi titule

Euroleague 28. maj 202410:44 10 komentara
AlexanderxKulebyakin

Košarkaš Panatinaikosa Marijus Grigoris nasmejao je navijače svog kluba na proslavi titule nakon što je ironično uputio čestitku nekadašnjem treneru tog kluba Dejanu Radonjiću, koji je dobio otkaz.

PAO je osvojio titulu u Evroligi u prvoj sezoni pod vođstvom trenera Ergina Atamana, koji je došao posle Radonjića, koji očigledno nije bio omiljen Grigonisu.

„U početku nismo imali trenera, sada je lakše“, izjavio je Grigonis neposredno po dolasku Atamana u klub, očigledno aludirajući na angažman Radonjića.

Po povratku iz Berlina gde je održan Fajnal-for, Panatinaikos je u Atini priredio svojim navijačima spektakularnu proslavu, a litvanski košarkaš je na njoj pred svim okupljenima rekao:

„Samo želim da pozdravim Dejana Radonjića. On je moj omiljeni trener. Samo želim da mu čestitam što je bio tako u pravu. Hvala“, rekao je ironično Grigonis.

Na pitanje novinara u čemu je tajna uspešnosti trenera Atamana bek nije znao da odgovori.

„Nemoj da pitaš to, ne znam odgovor. On pravi čuda, moja glava to ne može da razume. Previše sam glup za to, on samo dođe i osvaja titule“, rekao je Grigonis.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare