Hezonja ide iz Uniksa, koja je sledeća stanica?

Euroleague 19. jul 202214:11 5 komentara
Mario Hezonja
2021 Euroleague Basketball

Mario Hezonja i zvanično više nije košarkaš kazanjskog Uniksa. Radi se o jednom od najzanimljivijih slobodnih igrača ovog leta u Evropi, a iako nema nikakvih pravih najava o tome navijači Partizana stidljivo se nadaju da bi ovaj sjajni košarkaš mogao da završi u crno-belom.

Razlog za takva nadanja su pre svega simpatije prema Partizanu koje je u nekoliko navrata Mario iskazao. Ipak niti jedan ozbiljan izvor nije naveo crno-bele kao kandidate da dovedu Hezonju, a realnije je da on završi u Realu koji je iskazao interesovanje još pre više meseci.

Mario je inače odigrao najbolju sezonu u karijeri u Uniksu i svoj raskošan talenat je stavio u funkciju tima koji je do izbacivanja ruskih klobova bio ozibljan kandidat za najviši plasman. Sjajno se Hezonja uklopio u sistem trenera Velimira Perasovića i sada ga sa pravom najbolji klubovi žele u svojoj ekipi.

Hezonja je inače svuda budio veliku pažnju u Evropi. Bio je u Panatinaikosu pre Uniksa, a pre NBA epizode je igrao za Barselonu. Sada ako bi zaista otišao u Real biće to još jedan zanimljiv potez.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare