Košarkaši Monaka besni posle poraza od Partizana: 5 na 8!

Euroleague 6. dec 20238:20 93 komentara
Screenshot

Posle vlasnika Panatinaikosa Dimitrisa Janakopulosa, kivni na Evroligu zbog kvaliteta suđenja na gostovanju Partizanu bili su i košarkaši Monaka.

Oni su posle sinoćnog poraza u „Beogradskoj areni“ objavili seriju poruka na Instagramu u kojima su izrazili nezadovoljstvo načinom na koji je sudijska trojka Huan Karlos Garsija, Matej Boltauzer i Gvido Đovaneti vodila utakmicu 12. kola rešenu u produžetku.

Sponzor specijala Evrolige u sezoni 2023/24 – MaxBet.

„Neko bi morao da istraži ovo što se upravo dogodilo“, napisao je malo pre ponoći Džon Braun na Intsagram „storiju“.

Par minuta kasnije, Alfa Dijalo i Džerom Blosomgejm napisali su:

„Ne može se dobiti utakmica pet protiv osam“, objavio je Dijalo, aludirajući na pomoć koju je sudijska trojka navodno davala petorci crno-belih, dok je Blosongejm okačio poruku:

„Nešto se mora uraditi… Sramotno“.

Donatas Motejunas nije čekao da se „uloguje“ na društvene mreže da kaže šta misli o tretmanu koji je njegov tim imao, ali je ponovio poruku koju je imao još u miks zoni „Beogradske arene“.

„Sramota“, bilo je sve što je Litvanac objavio.

Za razliku od svojih košarkaša, Saša Obradović bio je uzdržan kada je komentarisao utakmicu u kojoj je ekipa njegovog starijeg prezimenjaka stigla do šeste pobede u sezoni, ali je pomenuo da su „neke situacije za komentar više“.

Prošle nedelje, takođe na Instagramu, nezadovoljstvo suđenjem u korist Partizana iskazao je i prvi čovek atinskog Panatinaikosa, Janakopulos, koji je je Evroligi poručio da nijedna ozbiljna kompanija neće ulagati novac u „ovakav cirkus“.

MaxBet Fantazi promo
Promo

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare