Laporta: Neprihvatljiv poraz od Reala, zahvalni smo Mirotiću

Euroleague 25. maj 202210:42 1 komentar
Rodolfo Molina/Euroleague Basketball via Getty Images

Predsednik Barselone je iz prvog reda Beogradske arene gledao poraz košarkaške sekcije svog kluba od madridskog Reala minulog četvrtka. Sa lica mesta je mogao da se uveri šta to Barselona ima u svom timu i šta nema da bi bila evropski šampion. Posle tog poraza izgleda da su u timu moguće promene.

Predsednik Barselone Đoan Laporta je pričao za Esportiu o raznim temama koje se uglavnom tiču fudbalskog kluba. Ipak dotakao se i rada košarkaške sekcije. Tim Barselone predvođen Šarunasom Jasikevičijusom je bio ubedljivo najbolji u ligaškom delu takmičenja u Evroligi, ali je na kraju ispao od Reala u polufinalu Fajnal fora u Beogradu.

„Doći do Fajnal fora je dobra stvar, ali neprihvatljivo je da izgubimo od Reala u Beogradu. Moramo da budemo zahvalni Mirotiću zbog onoga što donosi u tim, igrao je sjajno ali nismo mogli da dobijemo“, rekao je Đoan Laporta.

VESTI IZ EL

Inače o Mirotiću je Laprota govorio kada je dobio pitanje o tome što je Mirotiću pre svega smanjena plata. Sa druge strane Laporta očigledno nije mogao da sakrije razočaranje zbog rezultata u Beogradu.

„Stigli smo do Fajnal fora, osvojili smo treće mesto i videćemo kako ide u ACB plej ofu. Hoćemo da vidimo kako se sezona završava pre nego što odlučimo bilo šta. Fokusirani smo sada na ligu pa ćemo oceniti sve“, kazao je Laporta.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare