Slučaj Hezonja: Novinar video ugovor, „Partizan ne odustaje“

Euroleague 15. jun 20240:22 11 komentara

Dok ugledni katalonski kolumnista Hose Ignasio Huget, koji za potrebe lista "Mundo Deportivo" pokriva košarkašku sekciju Barselone, tvrdi da je svojim očima video ugovor sa potpisima kluba i samog Marija Hezonje...

…iz ostalih delova Evrope dolaze oprečne informacije vezane za odlazak Hrvata iz Reala.

Pojedini španski mediji navode da „dil“ između Hezonje i Barselone nije definitivan i da ni Panatinaikos, ni Partizan nisu odustali od prilike da ga potpišu.

Portal EFE Deportes, pozivajući se na izvore u Barseloni, navodi da „nikakav dogovor sa Hezonjom nije potpisan“, dok pojedini „insajderi“ na Twitteru navode da će se delegacija Partizana danas – u subotu – sastati sa Hezonjom i predstaviti mu „finalnu ponudu“.

Hezonja navodno želi da okonča pitanje budućeg kluba pre početka kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre u Parizu (od 2. do 7. jula).

U najnovijem podkastu Barsinih košarkaških „sosiosa“ navodi se da Hezonja „neće igrati za Blaugranu“.

Madridska „Marka“ (koja je prva danas „bacila bombu“ o prelasku Hezonje u Barselonu) navodi u večernjim časovima da Real i dalje ima pravo da stopira Hezonjin prelazak u Barselonu, ali pod uslovom da izjednači ponudu koju je najveći rival, navodno, poslao hrvatskom asu.

Košarkaški „insajderi“ danas su se bavili i rastankom Partizana i Kevina Pantera, koji bi trebalo da pojača Barselonu kao slobodan igrač, iako ga je imao ugovor sa crno-belima do leta 2025.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare