Mijailović: Kasno smo krenuli u skauting za ovu sezonu

Euroleague 22. apr 202419:20 3 komentara
Printscreen

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović se gostujući na Sport Klubu u podkastu "Večiti" govorio je i o pojačanjima, i istakao da se za ovu sezonu sa skautingom okasnilo zbog euforije oko plasmana na Fajnal for.

Sponzor specijala Evrolige u sezoni 2023/24 – MaxBet.

„Pa ja sam na početku priče rekao da ne može. Vi imate novac u nekom trenutku, nekad imate sreće da je takav market da kupite bolje igrače za manji novac. Nekada je market bio kao prošle godine.

Kasno smo krenuli u skauting za ovu sezonu, došli smo u situaciju da jednostavno ona euforija koja nas je uhvatila da li ćemo na Fajnal for ili ne, nas je negde i poremetila da na vreme krenemo. Trebalo je da krenemo u prelazni rok u januaru prošle godine. A ne da krenemo kad smo shvatili da nećemo otići na Fajnal for. To nas je i dovelo u situaciju da smo dovodili skuplje igrače i plaćali ih možda više nego što je trebalo da ih plaćamo“, rekao je Mijailović u dahu.

Izdvajamo iz Mijailovićevog gostovanja:

Zašto je Mijailović malo tužan i o „realnijoj“ EL licenci

„Kažu Ostoja loš, ne priča sa Željkom… Da li sam budala?“

Ostoja: Naziva me narko dilerom, a ja da sedim sa njim…

Govorio je Mijailović i o tome koliko igranje u Evroligi utiče na odluku igrača kada biraju klub i šta u tom slučaju znači ime i vrednost Partizana, poslušajte u videu.

/Preuzimanje delova intervjua dozvoljeno je samo uz navođenje izvora i link ka našem portalu/

MaxBet Fantazi promo
Promo

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare