Monako na iglama, Fenerbahče vreba, Džejms uživa…

Euroleague 29. maj 202420:47 1 komentar
NorbertScanella via Gulvier image

Majk Džejms nije uspeo da stigne sa ekipom Monaka do finalnog turnira Evrolige. Fenerbahče je imao više snage i koncentracije u TOP 8 fazi.

Sponzor specijala Evrolige u sezoni 2023/24 – MaxBet.

S druge strane, eksplozivni košgeter je prigrabio MVP nagradu za ligaški deo takmičenja, postao je najbolji strelac u istoriji Evrolige, a sada vaga ponude i šali se na račun vesti iz Beograda, da Dubai nema nameru da ga angažuje.

Ono što je izvesno u ovom momentu, Monako je ponudio ugovor Majku Džejmsu na tri godine, ali jedan od najboljih Amerikanaca u istoriji evropske košarke, još uvek nije stavio paraf na isti.

To naravno ne znači da se to neće desiti, ali je interesovanje za usluge Džejmsa odmah buknulo. Rasplet situacije u Monaku, pomno prati Fenerbahče, koji traži zamenu za Nika Kalatesa koji će karijeru nastaviti upravo u Monaku, odnosno za bivšeg igrača Partizana, Jama Madara, koji se dvoumi između Makabija, Bajerna i Jerusalima….

Mediji iz turske navode da je Fenerbahče spreman da ponudi basnoslovne uslove za Džejmsa, pod uslovom da na mesto predsednika kluba, tokom kampanje koje je u toku, stignu Sadetin Saran ili Ali Koč. Interesovanje Fenera postoji, Monako je stavio ponudu na sto, rasplet se očekuje, a Majk Džejms uživa u situaciji u kojoj se nalazi.

Promo

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare