Nikola Mirotić MVP Evrolige!

Euroleague 18. maj 202212:08 > 15:58 10 komentara
Sport klub

Krilni centar Barselone Nikola Mirotić je MVP Evrolige za ovu sezonu!

Ove sezone je Mirotić prosečno beležio 16,6 poena, uz šut za dva poena 65,6 posto i 45,5 za tri. Uz to je dodao i 5,1 skok i 1,2 asistencije.

Pročitajte i:

„Veliko zadovoljstvo mi je što sam primio nagradu od najboljeg trenera. Hvala timu, stručnom štabu, igračima, ovo je timski posao i pre nekoliko nedelja Nik Kalates mi je rekao da ga se setim ako osvojim MVP nagradu. Hvala Niku jer mi olakšava život na terenu, sjajan je saigrač i prijatelj“, rekao je Mirotić i dodao:

„Hvala i mom ličnom treneru Jadranu Vujačiću, gurao me je da dođem do ovog nivoa, on je verovao u mene mnogo više nego što sam ja sam u sebe“.

Mirotić se 2019. godine vratio u Evropu, nakon što je u NBA igrao za Bakse, Pelikanse i Bulse. U Evropi je prethodno nastupao za Real Madrid.

Barsa je bila prva u ligaškom delu, a u četvrtfinalu je eliminisala Bajern. Za plasman u finale, Katalonci će se boriti sa Real Madridom u četvrtak od 21.00.

Fajnal-for Evrolige možete pratiti na Sport Klubu uz SBB ili ukoliko još niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON sport paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana. (PROMO)

Voda voda
SK