Održan Kolegijum KK Crvena zvezda, imenovan Upravni odbor

Euroleague 20. nov 202322:28 3 komentara
KK Crvena zvezda
KK Crvena zvezda

Košarkaški klub Crvena zeveda u ponedeljak je na svom sajtu objavila da je na sednici Kolegijuma kluba imenovan novi Upravni odbor kluba.

Saopštenje Crvene zvezde prenosimo u celosti i bez izmena:

„KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da je u ponedeljak održao prvu sednicu novoformiranog Kolegijuma kluba.

Kolegijum KK Crvena zvezda Meridianbet formiran je na drugoj Skupštini kluba koja je održana 15.11.2023.godine u Beogradu, i čine ga: Predsednik KK Crvena zvezda Meridianbet Nebojša Čović, predsednik i potpredsednik Upravnog Odbora Željko Drčelić i Živorad Vasić, kao i predsednik i dva potpredsednika Skupštine kluba: Ljubomir Milić, Zoran Milošević i Dragiša Vučinić.

Na prvoj sednici kolegijuma potvrđen je i sastav novog Upravnog odbora koji će brojati 17 članova, a koji čine privrednici i veliki Zvezdaši:

Upravni odbor
KK Crvena zvezda

Takođe na sednici Kolegijuma kluba, pokrenuta je inicijativa oko formiranja Stručnog saveta KK Crvena zvezda Meridianbet, a u skladu sa novim statutom kluba.

Na prvom sastanku Kolegijuma KK Crvena zvezda Meridianbet koja je imala više tačaka dnevnog reda, razgovaralo se i o pitanjima važnim za svakodnevno funkcionisanje kluba.

Sednica Upravnog odbora kluba održaće se u narednih 10 dana, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena“, poručili su iz Crvene zvezde.

Bonus video