PAO: Teren ne treba da služi za zarastanje ratnih rana

Euroleague 24. apr 202415:58 3 komentara
OAKA Arena

Iz tabora Panatinaikosa teško se mire sa porazom u Atini u prvom meču plej-ofa Evrolige od Makabija. Tim povodom višestruki šampion Evrope izdao je saopštenje za javnost.

Sponzor specijala Evrolige u sezoni 2023/24 – MaxBet.

– Nažalost, još jednom smo, došavši do najkritičnije tačke u sezoni u Evroligi i uložili veliki napor kao Panatinaikos da se vratimo na najviše stepenice, bili svedoci „grube operacije“ preuzete iz sećanja na „masakre“ koje smo pretrpeli u danima Đordija Bartomeua.

Brejk Makabija u Atini, Slukas tragičar

Ne želimo da verujemo da tragične stvari koje se dešavaju širom sveta koje nas sve rastužuju (u Rusiji, Ukrajini, Palestini i Izraelu) mogu uticati na profesionalnu košarku.

Nažalost, međutim, jučerašnje očigledne greške ne dozvoljavaju nam da smislimo još jedan razlog.

Teren nikada ne bi trebalo koristiti za zarastanje ratnih rana i situacija kroz koje ljudi prolaze i da se košarka uvek drži podalje od svega ovoga.

Panatinaikos je dokazao, ne samo ove godine već i istorijski, koliko voli košarku i radi imajući na umu napredak sporta. Kao što je dokazao i da kada igra sa znojem svojih sportista, sa emocijama svojih miliona navijača, sa novcem koji ulaže i ogromnim trudom koji ulaže, ustaje, udara o sto i bori se do kraja, tako da je to opravdano bez razmatranja posledica.

Panatinaikos ima 116 godina istorije, možda i duže od nekih država. Na kraju pokažite dužno poštovanje i prestanite da potcenjujete proizvod.

Promo

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare