Ražnatović: Spanulis može da igra još jednu sezonu

Mega Bemax

Košarkaš Olimpijakosa Vasilis Spanulis završio je učešće u Evroligi ove sezone, a crveno-beli nisu uspeli da se plasiraju u plej-of elitnog takmičenja. Ovog leta će legenda pirejskog tima biti slobodan igrač, a njegov menadžer Miodrag Ražnatović govorio je o tome da li bi 38-godišnji košarkaš mogao da odigra još jednu sezonu.

Srpski menažer se osvrnuo i na spekulacije grčkih medija da između Spanulisa i Olimpijakosa postoje nesporazumi ove sezone.

„Želeo bih samo da naglasim da imam drugačije informacije u odnosu na ono što su neki grčki mediji preneli tokom vikenda. Nema napetosti između njega i Olimpijakosa. Bili i Olimpijakos su jedno telo. Imaju dugu vezu koja traje duže od decenije. Razgovaraće i tada će biti doneta najbolja odluka za klub i igrača. Ne znam da li će nastaviti da igra, ali moje mišljenje je da bi trebalo da igra bar još godinu dana. Ima 39 godina, ali njegovo telo i kondicija su savršeni. Posle poslednje operacije, nije imao zdravstvenih problema. Može da igra, ne kao zvezda tima, već sa posebnom ulogom od 15 minuta, budući da je mentor mlađim momcima i može biti od veće pomoći nego ove sezone. Nakon razgovora sa čelnicima kluba, odlučićemo šta ćemo raditi“, rekao je Ražnatović za emisiju „Jump Ball“ na grčkoj nacionalnoj televiziji.

Ipak, novinare je zanimalo šta će se desiti ukoliko Olimpijakos ne želi da nastavi saradnju sa legendom kluba.

„Spanulis sigurno neće praviti neke prepreke, niti vršiti pritisak na Olimpijakos. Ako klub želi da krene u drugom pravcu, mislim da neće biti problema. Ali, uzmimo primere poput Rejesa i Gasola. Mislim da ti momci nisu ni blizu fizičke pripremljenosti kakvu Spanulis ima. To bi bio moj argument. Možda ne možete da uradite ono što ste radili pre 10 godina, ali možete da pomognete Olimpijakosu da se vrati u plej-of“.

Ražnatović je govorio i o Nemanji Nedoviću i njegovom potencijalnom ostanku u Panatinaikosu i sledeće sezone.

Nemanja bi zaista voleo da ostane u Atini i zaista bih voleo da mu pomognem da to uradi. Ima mnogo zainteresovanih klubova za njega i pregovori tek treba da počnu. Moje mišljenje je da Evroligi nedostaju jaki grčki klubovi, Panatinaikos bi trebalo da izgradi nešto jako i Nedović može da im pomogne u tome“, rekao je Ražnatović.

 

 

Komentari (3)

Vidi sve komentare