„Ono pod Radonjićem je bila anarhija“

Vesti 4. mar 202323:29 0 komentara
Angel Martinez/Euroleague Basketball via Getty Images

Dejan Radonjić je nedavno dobio otkaz u Panatinaikosu. Nije išlo ovoj ekipi sa crnogorskim stručnjakom, nije ni on uspeo najbolje da se snađe u Atini, a sada kada je otišao jedan od igrača atinskih zelenih smatra da je to dobar potez.

Iskusni Nikos Papas, koji je tokom sezone potpisao ugovor kako bi maltene završio karijeru u Panatinaikosu, smatra da dolazak Radonjića u PAO nije bila dobra stvar.

„Promena je očigledna. Svi shvataju da smo se vratili u normalu. Imamo profesionalni plan kako da se borimo. Treba dosta vremena da se vratimo od apsolutne anarhije u nromalnost. Prethodni trener je imao jednu filozofiju koja nije odgovarala. Svaki trener ima svoj kurs i filozofiju, a njegova se nije slagala sa standardima Panatinaikosa“, rekao je Nikos Papas.

On je dodao da mu se sviđa što je u klub došao domaći trener Hristor Serelis.

„Ono što vidim me zadovoljava, idemo u željenom pravcu. Njegov rad je težak. On je radnik i gladan je pobeda. Napredovali smo, nadamo se da će rezultati napredovati takođe“.

Utisak je da Radonjić nije mogao mnogo da se pita ni oko dovođenja igrača niti je uspeo da uspostavi kontrolu nad ekipom, pa je na kraju ispalo da je najbolje da se dve strane raziđu.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!