Punoletstvo Sport kluba!

Vesti 4. feb 20248:53 32 komentara
Sport Klub logo
SK

Sport Klub danas, 4. februara, obeležava 18 godina postojanja.

Kvalitetom rada na svim poljima i ekskluzivnim sadržajem, od prvog dana emitovanja programa pozicionirali smo se kao vodeća sportska televizija u regionu.

Nisu nas poremetili ni uzdrmali brojni i razni politički pritisci, i pokušaji urušavanja standarda koje smo postavili, od produkcijskog do novinarskog.

Na našim kanalima godinama uživate u najvećim svetskim događajima u svim sportovima. Od elitnog fudbala, košarkaške Evrolige, gde postavljamo rekorde u gledanosti, preko vrhunskog tenisa, šampionata u Moto GP i Formuli 1, do brojnih reprezentativnih takmičenja.

Guliver

Tokom ovih 18. godina Novaka Đokovića ispratili smo do svih masters titula i do svih uspeha na Vimbldonu. Uz Sport klub ste navijali za košarkaše koji su imali nezaboravan nastup na Svetskom prvenstvu u Manili,  odbojkašice su „kod nas“ osvojile zlato, a uživo smo svedočili i istorijskoj pobedi fudbalara Srbije u Lisabonu. Da nabrojimo samo neke od velikih trenutaka koje smo zajedno proživeli.

Uspešan televizijski program nadgrađen je internet sajtom koji 24 sata dnevno donosi aktuelne informacije i ekskluzivne intervjue, analize, a našim gledaocima dostupni smo i putem svih društvenih mreža.

Photo by Luca Sgamellotti/Euroleague Basketball via Getty Images

U godinama koje dolaze trudićemo se da budemo još bolji, ne odstupajući od insistiranja na kvalitetu programskom sadržaja, uz najprofesionalnije novinare i komentatore.

Srećno nam punoletstvo i hvala na poverenju!

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare