Već tenzije na F4: Bakljada za Fener, uvrede za Atamana

Vesti 22. maj 202422:09 2 komentara
X ps

Dva dana pred polufinalne mečeve na Fajnal foru Evrolige u Berlinu sve ekipe stigle su u glavni grad Nemačke i u hotel u kom će provesti narednih nekoliko dana. Evroliga, ali i svi novinari su pomno ispratili dolazak košarkaša u berlinski hotel, a naravno da su tu bili i navijači.

Prvi tim koji je stigao u hotel u Berlinu bio je Olimpijakos. Potom su stigli igrači Reala, pa Fenerovi igrači, pa na kraju i igrači Panatinaikosa.

Najzanimljivije je bilo po dolasku Fenerovih košarkaša jer su navijači napravili bakljadu, a kako su svoj nastup oni završili ostali su u blizini da bi dočekali jedno dobro poznato lice.

Ergin Ataman je sa svojim Panatinaikosom ulazio u hotel, a navijači Fenera su mu servirali salvu poznatih uvreda na turskom jeziku. Ergin nije hteo da ostane dužan pa je uzvratio. Nije mnogo veliko iznenađenje da su Fenerbahčeovi navijači zasuli uvredama Atamana jer se radi o bivšem treneru svih ljutih rivala. Ataman je vodio i Bešiktaš i Galatasaraj i Anadolu Efes kroz karijeru.

View this post on Instagram

A post shared by BasketNews (@basketnews)

Ataman je u hotelu vikao na organizatore kako su dopustili da navijači drugog kluba budu ispred hotela i da na taj način ugrožavaju njegovu i sigurnost igrača Panatinaikosa.

Tek sledi polufinale u kom igraju PAO i Fenerbahče pa će sigurno tek biti tenzija u Berlinu.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare