Fantazi petorka Alekse Avramovića: „Svetska, a naša“

Bek Partizana Aleksa Avramović, svetski vicešampion, govorio je za Sport klub pred start nove evroligaške sezone. Odabrao je petorku za Evroligin fantazi koja će se i te kako dopasti navijačima srpske reprezentacije. Na mestu trenera nije bilo iznenađenja.

Sve što treba da znate

Na stranici Fantasy Sport Kluba možete da se registrujete i prijavite svoju virtuelnu ekipu za još jednu uzbudljivu evroligašku sezonu, takmičite se sa hiljadama drugih igrača i osvojite atraktivne nagrade. Pobednik lige će osvojiti odlazak na ‘fajnal-for’ Evrolige u Berlinu, a pored toga biće i drugih vrednih nagrada za najbolje Fantasy igrače, kao što su “zlata vredne” ulaznice za košarkaške spektakle koji nas čekaju u “Beogradskoj areni u kojoj će protivnike dočekivati Partizan i Crvena zvezda.

Povezano:

Kada su pravila igre u pitanju najvažnije da znate da svako može da kreira najviše tri sastava, da u okviru svog virtuelnog budžeta treba “kupiti” četiri beka, četiri krilna igrača i dva centra, kao i trenera ekipa. Iz jednog evroligaškog kluba možete imati najviše tri igrača. Više detalja o tome kako se boduju učinci igrača, kada i kako ih možete menjati pročitajte na stranici PRAVILA.

Do početka nove sezone Evrolige možete svakako da proučite sastave svih ekipa, menjate igrače i pratite ko je u kakvoj formi pred prvo kolo 5. oktobra. Sve prenose Evrolige ćete i ove sezone ekskluzivno moći da gledate na kanalima Sport Kluba, a vesti, izveštaje, reportaže i video sadržaje na našem sajtu.

Početak Evrolige bliži je iz dana u dan. Ne zaboravite da sastavite Fantasy tim za sezonu 2023/24. Igrajte se zajedno s nama na sajtu Sportkluba.

MaxBet fantazi, MaxBet fantasy
SK

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare