Virtus i Budućnost žele istog igrača….

Euroleague 15. jun 202416:49 0 komentara
Tajrik Džons
Srdjan Stevanovic/Euroleague BSrdjan Stevanovic/Euroleague Basketball via Getty Imagesasketball via Getty Images

Košarkaši Virtusa iz Bolonje uspeli su da reše finansijske problem igrače Evroligu naredne sezone, dok će Budućnost igrati u Evrokupu. U međuvremenu, oba kluba prate razgovore između Efesa i Tarika Džonsa, sa željom da angažuju snažnog Amerikanca.

Tarik Džons, prema informacijama koje stižu iz Turske, neće produžiti saradnju sa timom iz Istanbula, a u momentu kada postane slobodan agent, Džons će uz Virtus i Budućnost, sigurno imati još ponuda na stolu.

Džons će sigurno nastojati da ostane u Evroligi, samim tim Virtus je u prednosti u odnosu na Budućnost, ali preokreti u sportu i na tržištu se dešavaju, tako da ostaje da sačekamo krajnji epilog.

Podsećanja radi, Budućnost trenutno u sastavu ima – Vladimira Mihailovića, Andrija Slavkovića, Andriju Grbovića, Jogija Ferela, Flečera Megija, Nikolu Tanaskovića, a ljubitelji košarke u Crnoj Gori i navijači Budućnosti sa nestrpljenjem očekuje nove poteze čelnika kluba, stručnog štaba i trenera Andreja Žakelja.

Ono što je već sada izvesno, Budućnost će sigurno imati ekipu koja će imati šta da kaže i pokaže, kako u Evroligi, tako i u Evrokupu.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!