Vlasnik Panatinaikosa besan zbog suđenja u „Areni“ (VIDEO)

Euroleague 1. dec 202313:25 33 komentara

"Nije važno koliko arapskih i njihovih naftnih dolara donesete u ligu, sa ovim nivoom suđenja nijedna ozbiljna kompanija neće investirati. Niko neće da stavi svoje ime uz ovakav cirkus", napisao je očigledno besni Dimitris Janakopulos na Instagramu nakon što je pre toga na "story" okačio nekoliko snimaka sa utakmice Partizan - Panatinaikos kojima ukazuje na brojne sudijske greške.

Bogati i ekstravagantni vlasnik Panatinaikosa optužio je Evroligu da je preko sudijske trojke Emin Mogulkoč, Olegs Latiševs i Žordi Alijaga žestoko oštetila njegov klub sinoć u krcatoj „Beogradskoj areni“ u kojoj su crno-beli nadoknadili deset poena zaostatka i zabeležili važnu pobedu.

Sponzor specijala Evrolige u sezoni 2023/24 – MaxBet.

Janakopulos je slično reagovao i prošle sezone kada je Partizan savladao PAO u Atini.

On se u međuvremenu i veoma ružno ophodio prema najvećem treneru kojeg će Panatinaikos ikada imati, Željku Obradoviću, kojeg je takođe na Instagramu upoređivao sa patlidžanom.

Sin jednog od braće Janakopulos, Pavlosa, koji je godinama „harao“ evropskom košarkom u tandemu sa bratom Tanasisom, uložio je ogroman novac letos u sastavljanju „drim tima“, angažovao i Ergina Atamana, ali je to za sada bilo dovoljno za skor 6-5 u Evroligi.

MaxBet Fantazi promo
Promo

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare