Zvezda: Poreska i Budžetska inspekcija su u našem klubu

Euroleague 20. feb 202414:00 51 komentara
kk crvena zvezda logo grb
Sport Klub

Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je saopštenje u utorak u kojem obaveštava javnost da u prostorijama kluba borave dve inspekcija.

Sport Klub saznaje da su iste inspekcije ušle i u prostorije KK Partizan.

Saopštenje crveno-belih prenosimo u celosti i bez izmena.

„KK Crvena zvezda Meridianbet još jednom želi da čestita svim Zvezdašima na još jednom osvojenom Kupu Radivoj Korać – jer je za sve nas svaki trofej od izuzetne važnosti!

Ovo je četvti uzastopni kup koji je naš klub osvojio, što je dostignuće koje smo po prvi put ostvarili u istoriji kluba, kao i šesti trofej u poslednje dve i po sezone!

ŠTA DUBAI DONOSI ABA LIGI: ZVEZDA I PARTIZAN „ZAKUCANI“ U EVROLIGI

VIŠE CRVENO-BELIH:

Istovremeno, KK Crvena zvezda Meridianbet informiše javnost da su od danas, 20.02.2024.godine, u prostorijama kluba prisutne dve kontrole: Poreska, koju vrši Poreska uprava, i druga, koju vrši Budžetska inspekcija.

Naložena poreska kontrola u prostorijama KK Crvena zvezda Meridianbet, biće za period 01.01.2022.godine do 31.12.2023.godine.

Budžetska inspekcija će vršiti kontrolu za period 01.06.2022.godine do današnjeg dana.

Podsećamo da je Budžetska inspekcija (čiji je zadatak da obavi kontrolu namene trošenja svih sredstava koje je naš klub dobio od države) već obavila detaljnu kontrolu kluba za period od 01.01.2012.godine do 31.05.2022.godine, kao i da je tada sačinila zvaničan Zapisnik bez bilo kakvih primedbi i prekršaja!

KK Crvena zvezda Meridianbet pozdravlja sve napore da se od strane nadležnih državnih organa u dinar utvrdi poslovanje svih košarkaških klubova u Republici Srbiji, kao i klubova u drugim sportovima. I upravo zbog toga inspekcije su dobro došle u naš klub!

KK Crvena zvezda Meridianbet okreće se narednim izazovima i utakmicama, i uredno ćemo izveštavati javnost“, navodi se u saopštenju koje je potpisano sa:

KK Crvena zvezda Meridianbet

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare