FSH traži objašnjenje: Otkud snimci iz VAR sobe u javnosti?

Ex-Yu lige 27. feb 202418:55 0 komentara
Guliver

Nakon što su se prvo u javnosti pojavili snimci delova komunikacije VAR sobe sa glavnim sudijom na utakmici Varaždin - Hajduk (1:1) i nakon što je Hajduk na svojoj televiziji objavio kompletnu komunikaciju sa utakmice, oglasio se i Fudbalski savez Hrvatske.

Povezano

Prašina se nakon remija Varaždina i Hajduka ne smiruje. Celog dana se u utorak pojavljuju snimci komunikacije među sudijama, a Hajduk je otišao korak dalje – pred meč sa istim rivalom, samo na svom stadionu i u okviru Kupa, Hajduk je objavio snimak komunikacije VAR sobe i sudije sa cele utakmice.

FS Hrvatske je reagovao saopštenjem:

„Fudbalski savez Hrvatske upoznat je sa objavom audio snimaka komunikacije između VAR sobe i glavnog sudije na utakmici Varaždin – Hajduk te je odmah zatražio objašnjenje Komisije fudbalskih sudija kao nezavisnog tela FSH.

Savez će takođe podneti prijavu nadležnim državnim institucijama od kojih očekikemo da istraže i utvrde ko je, kako i zbog čega navdene snimke neovlašćeno skunuo, zlonamerno obradio i dostavio medijima.

Nakdon dobijenog objađnjenja i povratnih informacija od nadležnih institucija Savez će o zaključcima obavestiti javnost“, navedeno je u saopštenju uz poziv medijima na konferenciju za medije Bruna Marića, prvog čoveka Komisije fudbalskih sudija u sredu u 11 sati.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!