Gudurić igra protiv Turske, čekaju se Micić i Lučić

Marko Gudurić
Sport Klub

Od "nadamo se da će igrati protiv Turske" do "Marko Gudurić biće na raspolaganju Svetislavu Pešiću" za meč kvalifikacija za Svetsko prvensto protiv Tusrke.

Povezano

Gudurić neće moći da igra protiv Velike Britanije u petak, ali zato će biti tu za duel sa Turskom tri dana kasnije. Obe utakmice moći ćete da gledate samo na Sport Klubu.

Kako sada stvari stoje, trebalo bi da za utakmicu sa Turskom Pešiću na raspolaganju bude i Vasilije Micić.

Marko Gudurić je svoje priključivanje reprezentaciji za duel protiv Turske potvrdio u razgovoru za Sport Klub.

„Kod nas je još možda i specifilnija situacija. Ataman je tražio da se turska liga otkaže kako bi turski igrači mogli da idu u kamp. Oni su tri četiri dana bili sa reprezentacijom, trenirali, juče su se pridružili nama, trenirali, sutra da igraju, onda će opet da idu za reprezentaciju. Nije lako ni njima ni nama. Ostajemo sa 10 igrača na treningu, trening izgleda drugačije. Nadam se da će se naći neko rešenje u budućnosti. Ovo je prvi put da su neke utakmice pomerene zbog reprezentacija. Deluje kao da je to neki korak napred“, rekaoje Gudurić pa dodao ono što nas je sve zanimalo:

„Ja ću biti u mogućnosti da igram drugu utakmicu, Vasa (Micić, prim.aut.) isto, Luča (Lučić) ne znam, nisam se čuo sa njim. Dakle za meč sa Turskom. Nije realno da putujemo, u četvrtak igramo sa Zvezdom, a u petak igramo protiv Velike Britanije tako da… Ali, za drugu utakmicu ćemo biti spremni“.

Kako Sport Klub nezvanično saznaje, ista priča mogla bi da važi i za Vladimira Lučića.

Srbija gostuje Velikoj Britaniji u petak, 11. novembra, a u ponedeljak 14. dočekuje Tursku u Beogradu. Obe utakmice igraju se u terminu od 20 sati.

Komentari

Vaš komentar