Radović izabrao ekipu za BiH i Češku, za Mundobasket!

fiba.basketball

Selektor košarkaške reprezentacije Crne Gore Boško Radović odabrao je 16 igrača za poslednji FIBA prozor u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Crna Gora 23. februara igra u Tuzli protiv Bosne i Hercegovine, a tri dana kasnije dočekuje Češku u podgoričkoj dvorani „Morača“.

Crna Gora  je odličnoj poziciji u borbi za treće mesto, koje vodi na Mundobasket. Jedina opcija da izabranici Boška Radovića ostanu bez plasmana na Svetsko prvenstvo je da izgube od BiH sa više do 19 razlike, zatim da izgube od Češke, a BiH pobedi Mađarsku u gostima.

fiba.basketball

Radović se odlučio za sledeće igrače: Nikola Ivanović, Kendrik Peri, Igor Drobnjak, Mašan Vrbica, Petar Popović, Fedor Žugić,  Milutin Đukanović. Andrija Slavković, Zoran Vučeljić, Emir Hadžibegović, Andrija Grbović, Aleksa Ilić, Miloš Popović,  Radosav Spasojević, Zoran Nikolić.

fiba.basketball

Utakmica protiv Bosne i Hercegovine na programu je 23. februara, duel sa Češkom je na programu tri dana kasnije, a pomenute mečeve, kao i sve ostale utakmice u kvalifikacijama za Mundobasket, možete da pratite na kanalima Sport Kluba i kanalima Nova sport.

Komentari (0)

Vidi sve komentare