Igor Jovović ponovo u Mitldojčeru

Košarka 7. jun 202113:54 0 komentara
Foto: KK Buducnost Voli

Igor Jovović se vratio na mesto uspeha, vratio se u klub u kojem je počeo inostranu trenersku karijeru. Jovović je stavio paraf na ugovor sa ekipom Mitldojčera do 2023. godine.

Bivši asistent Dejana Radonjića, a potom i šef stručnog štaba Budućnosti i Sutjeske, preuzeo Mitldojčer 2016. godine i odmah izborio plasman u elitno društvo. Cilj je bio opstanak, cilj je i ostvaren. Jovović je sa svojim izabranicima bio jedno od prijatnijih iznenađenja šampionata.

Povezano:

Nedugo zatim, Jovović je 2018. godine, postao šef stručnog štaba poljske Zielene Gore, potom je opet bio asistent Dejana Radonjića u Bajernu, da bi od leta 2020. do januara 2021. godine bio u Bonu.

Od tada je čekao pravu ponudu, a zatim je odlučio da se vrati u Mitldojčer.

Jako sam zadovoljan zbog kontinuiteta rada u ozbiljnoj zemlji kao što je Nemačka i jako kvalitetnoj ligi. Mitldojčer je klub u kojem sam proveo dve jako značajne godine u karijeri i zajedno smo imali jako puno uspeha. Pokazali su veliku želju da me angažuju, bili su tri dana u Podgorici i izuzetno korektni u pregovorima, što je na kraju presudilo da potpišem dvogodišnji ugovor. Ambicije su da budemo što konkurentniji u Bundesligi, a da istovremeno unapredimo rad sa mladim igračima. Sa mnogo entuzijazma pristupam novom poslu i jedva čekam da počnu pripreme„, rekao je Igor Jovović.

Prvi asistent Igoru Jovoviću biće Đorđe Pantelić.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!