Zečević potpredsednik ŽKK Partizan

Košarka ostalo 20. apr 201713:56 > 14:02
FK Partizan

Nekadašnji funkcioner fudbalskog kluba Partizan Žarko Zečević postao je potpredsedik ženskog košarkaškog kluba Partizan.


U klubu sportista na stadionu Partizana održana je treća redovna sednica Skupštine KŽK Partizan 1953, na kojoj je usvojen i finansijski izveštaj za prošlu godinu i prošlu takmičarsku sezonu, izmene i dopune Statuta koji je usklađen sa novim Zakonom o sportu, kao i predlog budžeta za narednu sezonu 2017/2018. Za potpredsednike klubova postavljeni su Radovan Draškić i Žarko Zečević.

Sednicom je predsedavao predsednik kluba Živomir Novaković, a finansijski izveštaj je podneo direktor kluba Srbobran Filipović.

„Skupština je jednoglasno usvojila finansijski izveštaj za prošlu sezonu i predlog budžeta za narednu 2017/2018. KŽK Partizan 1953 će i iduće sezone biti učesnik domaće i WABA lige, a akcenat će biti na radu sa mlađim selekcijama s obzirom da smo prošle sezone osvojili bronzanu medalju na završnom turniru pionirki, a i ove godine smo glavni favoriti za jednu od medalja. Posebno sam zadovoljan što klub domaćinskim poslovanjem izmiruje sve svoje obaveze i nema ni jedan dinar poreskog duga prema državi. Konacno imamo mir jer su u klubu iskreni partizanovci na čelu sa predsednikom Živomirom Novakovićem“, rekao je Filipović, a prenosti portal Kosarka24.rs.