Zvezda tuži Vujoševića!

Verbalni rat večitih košarkaških rivala preseliće se u institucije sudskog sistema.

Izvesno je da će Crvena zvezda podneti tužbu protiv trenera Partizana Duška Vujoševića zbog izjave da se neće služiti kriminalnim radnjama kako bi smanjili dug, saznaje se iz izvora bliskih klubu s Malog Kalemegdana.

Strateg crno-belih, na konferenciji za medije uoči prve utakmice finala plej-ofa Superlige, govorio je o teškoj finansijskoj situaciji u Humskoj i usput naveo primer materijalne konsolidacije najvećeg rivala.

– Kada bi neko gledao sa strane, rekao bi da je situacija u Partizanu odlična, a igračima je isplaćeno samo pet plata. Na ime poreza državi smo uplatili 167 miliona dinara bez PDV, ostalo ćemo vratiti nekim reprogramom duga. Međutim, sigurno nećemo menjati ime i svoditi dugovanja na 2,5 odsto ukupnog duga, služiti se manipulacijama i raditi kriminalne radnje – jasno je aludirao Vujošević na slučaj oporavka crveno-belih.

Predsednik Zvezde Nebojša Čović nije prekršio obećanje da više neće komentarisati optužbe Partizana, ali je rukovodstvo kluba odlučilo da uzvrati tužbom i pruži priliku Vujoševiću da svoje navode dokaže na sudu. Imajući u vidu rafalnu razmenu teških reči tokom sezone, postaje sasvim logično to što ćemo epilog jednog plotuna dobiti na sudskom terenu.

Crvena zvezda u petak nije želela da komentariše vest o tužbi protiv trenera Partizana, jer su trenutno svi u klubu apsolutno posvećeni sportskim duelom sa crno-belima u finalu plej-ofa srpske Superlige.

Author: Novosti.rs