KK Crvena zvezda: Imamo trenera, njegovo ime je Dejan Radonjić

Rukovodstvo KK Crvena zvezda  obratilo se danas javnosti saopštenjem u kojem apeluju da se u medijima prekine sa spekulacijama oko promena u igračkom i trenerskom kadru.

Crveno-beli izričito napominju da će trener i u narednoj sezoni biti dosadašnji strateg Dejan Radonjić, i da priče koje se plasiraju u javnost neće destabilizovati klub.

– Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom najoštrije demantuje sve medijske spekulacije koje se tiču promene trenera, a mnogobrojna licitiranja o mogućim pojačanjima u igračkom kadru ocenjuje kao potpuno neproverene i netačne informacije kojima se dezavuiše i obmanjuje javnost. Očigledno je da se sve te vesti plasiraju kroz medije kako bi se destabilizovao klub, ali svima onima koji na taj način pokušavaju da uruše ono što je Zvezda vredno gradila poslednje dve godine možemo da poručimo da u tome neće uspeti.

– KK Crvena zvezda Telekom ima trenera, za neupućene ili nedovoljno obaveštene to je Dejan Radonjić koji ima važeći ugovor i maksimalnu podršku i poverenje kompletnog rukovodstva. A, o tome ko će igrati u Zvezdi odlučuje isključivo stručni štab zajedno sa upravom, a ne čaršija. Iz tog razloga KK Crvena zvezda Telekom apeluje na pojedine novinare i medijske kuće da prestanu da se bave neistinima, jer to nanosi nemerljivu štetu klubu, a ono što nanosi štetu podleže zakonu.

– KK Crvena zvezda Telekom je maksimalno transparentna u svim segmentima svog rada, sve informacije su lako dostupne onima koji se ozbiljno bave tako odgovornim poslom kao što je obaveštavanje javnosti. Takozvani dobro obavešteni izvori koji nemaju ime i prezime, a govore o KK Crvena zvezda pre svega ne misle dobro Crvenoj zvezdi, a da govore istinu i da imaju nešto pametno da kažu verovatno bi smeli i želeli da se predstave. O natpisima, koji nemaju apsolutno nikakve veze sa istinom i protiv kojih oštro protestvujemo, najbolji sud doneće vreme, a to bi javnosti ujedno trebalo da bude i najbolji pokazatelj integriteta i kvaliteta rada onih koji su takve tračeve pokušali da pretvore u istinu – stoji u saopštenju crveno-belih.

Author: M. M.