FIBA LŠ: Ludvisburg rastužio Džikića i Jerusalim

fiba.basketball

Odigrana su četiri meča druge runde FIBA Lige šampiona, a pobedama su se radovale ekipe Ludvisburga, Darušafake, PAOK-a i Unikahe.

Ludvisburg je kao gost slavio protiv Jerusalima sa 80:71. Izabranici Aleksandra Džikića nisu uspeli da zaustave brzu igru, Ludvisburg je stigao do otvorenih pozicija za šut, lakih poena iz kontri, posle ofanzivnih skokova, pa je uoči poslednjeg kvartala vodio sa 64:45.

Jerusalim je ublažio poraz, a najefikasniji u sastavu tima iz Nemačke, bili su Dan, Hab i Polas sa po 14 poena. Kod Jerusalima, Mejeris je postigao 19, a Hankins 18 poena.

Darušafaka je pobedila Baken koji je na putu ka FIBA Ligi šampiona zaustavio FMP, sa 80:66. Prevagu na tasu Darušafake, doneli su Olesani sa 20 i Mekalog sa 18 poena. Kod Bakena, bolji od ostalih, bili su Evans sa 22 i Kar sa 17 poena.

fiba.basketball

PAOK je nadigrao Sasari sa 88:68. Najefikasniji u sasavu tima iz Soluna, bili su Rilej sa 19, Hends sa 17 i Frenke sa 13 poena. Kod Sasarija, Diop je postigao 15, Onuku 13 poena. Unikaha je nadigrala Dižon na svom parketu.

Podsećanja radi, u drugom kolu, Igokea je u Laktašima pobedila Nimburk sa 91:74, dok je u drugom meču grupe, Bilbao slavio protiv Bahčešehira sa 80:66.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!