Gurović privremeno suspendovan!

Milan Gurović
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Velika prašina se digla posle tuče na završnom turniru juniorske Kvalitetne lige. Košarkaška javnost je u šoku zbog fizičkog obračuna na utakmici mlađih selekcija, Real - Vizura, a Košarkaški savez Beograda je u skladu sa nadležnostima povukao nekoliko hitnih poteza.

Slučaj Gurović:

Policija se uključila u „Slučaj Gurović“: Noć u Urgentnom!

Dodatne informacije o tuči u kojoj je učestvovao Gurović

Scena za stid: Tuča mladih košarkaša, učestvovao i Gurović

Iz KSB stiže vest o privremenoj suspenziji Milana Gurovića, vlasnika kluba Real i nekolicine igrača oba tima. To je za Sport Klub saopštio Marko Strika komesar Kvalitetne juniorske lige.

POPULARNO NA SPORT KLUBU:

Novak Đoković igraće u Ženevi!

KKCZ: Veštačko podizanje tenzije, a Naneli šta je uradio?

Zašto je Nikola Jokić stajao tokom cele četvrte četvrtine?

„Čekamo da nadležni donesu zvanično mišljenje, pa tek onda možemo da preduzmemo konkretne mere. Do okončanja postupka, koji vode disciplinski organi KSS, privremeno su suspendovani Milan Gurović i nekolicina igrača Reala i Vizure. Tek kada nam stignu izveštaji zvaničnih lica turnira i organa KSS biće donete konačne odluke kolika je čija odgovornost u incidentu“, istakao je Strika.

Komesar lige je potvrdio nezvaničnu vest da je u sred takmičenja Realu oduzeto domaćinstvo završnog turnira.

„Turnir se nastavlja popodne, prema utvrđenoj satnici, u „Maloj Areni“ u Novom Beogradu. Današnji termini utakmica su od 17.00 i 19.30, a u nedelju se igra od 12.00 i od 14.30 časova“.

Gledalaca na tim utakmicama neće biti.

Na pitanje da li to znači da se u „Maloj Areni“ u nastavku turnira neće pojaviti privremeno suspendovani Milan Gurović i igrači, Strika je odgovorio potvrdno.

Bonus video:

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare