Lebron: Lonzo je neko sa kim želite da igrate

NBA 15. dec 201710:27 > 10:29
Jason Miller/Getty Images

Košarkaš Klivlend Kavalirsa Lebron Džejms očigledno je veliki fan Lonza Bola, o kojem je imao samo reči hvale posle trijumfa svog tima nad Los Anđeles Lejkersima sa 121:112.

Bio je njihov prvi susret na terenu, a zanimljivo je da je prethodno Bol, ovogodišnji drugi pik na NBA dragtu, rekao da je Lebron jedan od igrača koji je najviše uticao na njega.

Uvek je u pitanju tim. Dodaje loptu, drži je na terenu. Lonzo je neko sa kim želite da igrate“, rekao je Lebron.

Džejms je bio svestan da će takav njegov komentar neko videti kao želju da se jednog dana nađe u istom timu sa Bolom, ali je naglasio da ne obraća pažnju na to kako neko interpretira njegove reči.

Ne vidim reakciju, pošto me ne zanima. Ne govorim nešto da bih izazvao reakciju. Rekao sam to jer je Lonzo više puta rekao da je tokom odrastanja svoju igru kreirao na osnovu moje. Ko je bio njegov omiljeni igrač? To sam bio ja i počastvovan sam zbog toga. To što sam mu poželeo srećan rođendan je bio moj način da mu odam poštovanje. Vidim sve gluposti koje se pojavljuju. Ne mogu da kupim kuću u Los Anđelesu, ne mogu da živim tamo, to je smešno. Samo se ne mešam, kada nešto i objavim, ne gledam komentare. Odvojio sam se od cele buke“, istakao je Džejms.

Lebron takođe nije želeo da otkrije šta je pričao sa Bolom po završetku utakmice.

Nisam mu rekao ništa. Nije to za javnost. Već se oko njega stvorila velika buka i nije na meni da bilo šta pričam. Pred njim je blistava budućnost, kao što sam rekao pre neki dan“, naglasio je košarkaš Kavalirsa.

Duel između Kavalirsa i Lejkersa odigran je istog dana kada je objavljeno da su male šanse da će se Lebron preseliti u Los Anđeles ukoliko odluči da postane slobodan agent narednog leta.