Karmelo Entoni: Nedostaje mi Njujork

NBA 16. dec 201716:51 > 17:00
Michael Reaves/Getty Images

Oklahoma će gostovati Njujork Niksima, a Karmelo Entoni je posebno u centru pažnje jer je nastupao nekada za Njujorčane.

„Dok sam ulazio ovde, vratile su mi se emocije jer sa ove tačke gledišta, ovo je ‘kuća’. Vratiti se ovde u drugom dresu, istrčavati iz drugog tunela, videti ljude sa kojima sam se zbližio, porodicu koju ne mogu da viđam tako često jer sam u Oklahomi – sina, suprugu. Videti ih sve ovde je vrlo važno. Zato mislim da će biti zanimljiva utakmica i veče. Emotivan sam i uzbuđen što se vraćam na taj teren“, rekao je Karmelo.

On ističe da je sedam godina koliko je proveo u klubu ostavilo traga u njegovoj karijeri.

„Nije da sam bio ovde godinu ili dve. Proveo sam tu dosta vremena, skoro sedam godina. Bilo je dobrih perioda, bilo je i loših, ali bez obzira na to sve, uvek sam bio profesionalac i radio sam svoj posao voleli me ljudi ili ne i nadam se da će to prepoznati. Kako da mi ne nedostaje Njujork? Postao sam učauren i povezan ne samo sa Niksima nego sa gradom u celini. Tu su moji koreni, ljudi, postao sam jedan od njih, prihvatio sam grad, kulturu i sve što se tiče grada, tako da mi definitivno nedostaje“, zaključio je Karmelo Entoni.