Lebron ne gubi ambicije u LAL: Cilj i dalje titula

NBA 9. sep 20188:24 > 8:27
Lachlan Cunningham/Getty Images

Četvorostruki najkorisniji igrač NBA Lebron Džejms tokom prelaznog roda pojačao je ekipu Los Anđeles Lejkersa, pa će mu put do devetog uzastopnog NBA finala biti daleko teži na Zapadnoj konferenciji. Ipak, popularni "kralj Džejms" ne gubi nadu.

Džejms će u kvalitetom krcatoj Zapadnoj konferenciji pokušati da u plej-of odvede mladi tim Lejkersa, koji su u prelaznom roku pored Džejmsa pojačali još i Ražon Rondo, Džavejl Mekgi, Lens Stivenson i drugi.

Povezano

Cilj je uvek osvojiti šampionat i zbog toga moramo svakodnevno da radimo na uspostavljanju šampionskih navika. Ukoliko to budemo radili, ako napredujemo apsolutno svakog dana, onda dajemo sebi šansu da budemo uspešni. A koliko uspešni? To se za sada ne zna„, rekao je 33-godišnji košarkaš.

Međutim, mi ne možemo da budemo svesni koliko možemo da postignemo ako ne budemo radili veoma naporno, ako se ne posvetimo jedni drugima, ako se ne žrtvujemo i ne igramo na ispravan način. Tek tada možemo da budemo dobar tim„, rekao je Džejms za medije.

Los Anđeles Lejkersi nisu bili šampioni od 2010. godine i tima koji su predvodili Kobi Brajant, Pau Gasol i Lamar Odom, a poslednji put su u doigravanju igrali 2013. godine.