Grin: Kavaj će se zaljubiti u Toronto

NBA 12. sep 20186:22 > 6:31
Getty Images/Thearon W. Henderson

Igrač koji je zajedno sa Kavajem Lenardom trejdovan iz San Antonija u Toronto Reptorse Deni Grin poručuje da je Toronto odličan grad i da Lenard sigurno neće želeti da ga napusti kada mu istekne ugovor.

Iako verovatno Kavaj Lenard nije želeo trejd na istočnu konferenciju u Toronto, Deni Grin smatra da to ovom košarkašu neće predstavljati preveliki problem. On to smatra iako je bilo čak priča da bi Lenard mogao da bojkotuje Reptorse i da ne dolazi na treninge kao i da odbija da igra utakmice. 

Povezano

 „Ne znam kako on razmišlja o budućnosti. Ne mogu da predvidim niti da vam kažem. Hoću da kažem da će Toronto biti grad koji će on teško odbiti. Ovde dolazim svako leto već više od deset godina, ovo je sjajan grad i navijači su neverovatni“, kazao je Grin u jednom podkastu.

Zaljubiće se u Toronto. To će se desiti sigunro. Neće hteti da ode, kažem vam“, siguran je Grin. 

Lenard inače može da izađe iz ugovora na kraju sledeće sezone, a verovatno će se i tokom sezone postavljati pitanje koliko on želi da igra za novi klub jer je po navodima mnogih želeo u Los Anđeles Lejkerse. Inače Grin i Lenard su zajedno veoma dugo bili u San Antoniju i praktično su konstantno delili svlačionicu od Kavajevog dolaska u NBA.