Kazins ponovo povređen, sumnja se na ACL

NBA 15. avg 201917:15 > 17:22
Ezra Shaw/Getty Images

Novi košarkaš Los Anđeles Lejkersa Demarkus Kazins bi mogao da ima problema na startu avanture sa svojim novim timom jer je izgleda ponovo povređen. Neki mediji pišu da je Demarkus pokidao prednje ukrštene ligamente kolena.

Poznati novinar ESPN Adrijan Vojnarovski je prenoeo da je Demarkus Kazins morao da napusti teren tokom treninga u Las Vegasu gde se nalazi od ponedeljka. Navodno bivši igrač Sakramenta, Nju Orleansa i Golden Stejta je povredio koleno i ići će u Los Anđeles kako bi uradio dodatne testove. Neki pišu da testovi treba da pokažu da je ovaj košarkaš pokidao prednje ukrštene ligamente kolena, što bi značilo da je pred njim nova višemesečna pazua. 

Povezano

Kazins je posle trejda u Nju Orleans Pelikanse zadobio tešku povredu Ahilove tetive, ali ga to nije sprečilo da pređe u Golden Stejt Voriorse 2018. godine. Tadašnji NBA šampioni su strpljivo čekali Kazinsa da se vrati na parket što se i desilo u januaru ove godine, ali je opet ušao u probleme sa zdravljem tokom plej-ofa. Tada je zbog probelma sa kvadricepsom propustio nekoliko utakmica, ali je nastupio u finalu protiv Toronta. 

Početkom jula je Demarkus potpisao jednogodišnji ugovor sa Los Anđeles Lejkersima.