Brajant: Mamba ne odustaje, mamba pokorava!

NBA 13. apr 201316:24 > 16:25
Košarkaš Los Andjeles Lejkersa Kobi Brajant objavio je danas da se neće povući posle teže povrede, ali da mu je ta misao prošla kroz glavu.

On je u obraćanju javnosti priznao da mu je društvena mreža koristila da se isprazni i izbaci iz sebe bes i frustraciju zbog

povrede.

„Sav trening i odricanje su izleteli kroz prozor samo zbog jednog koraka koji sam pravio milion puta! Frustracija je neizdrživa. Ljutnja je bes. Zašto se ovo desilo, kog djavola?! Nema nikakvog prokeltog smisla“, napisao je Brajant na svojoj Fejsbuk strani danas.

Brajant je pokidao Ahilovu tetivu u meču sa Golden Stejtom, zbog koga će propustiti ostatak sezone, a možda i plej-of.

„Sad treba da se vratimo posle ovoga i budem isti igrač ili bolji kad imam 35 godina?! Kako to da izvedem. NEMAM POJMA. Imam li volje ovo da prevazidjem? Možda treba da iznesem stolicu za ljuljanje i sećam se karijere koju sam imao. Možda se ovako završava moja knjiga…A možda i ne!“, naveo je Brajant.

Najveća zvezda Lejkersa rekao je da je to pisao u pola četiri ujutru po pacifičkom vremenu, da nije osećao nogu i da mu se glava vrtela od lekova za bolove i da zato mora da se malo „izduva“ preko društvenih mreža.

„Postoje daleko veći izazovi i veća pitanja na svetu nego što je pokidana Ahilova tetiva. Prestani da se saželjavaš, nadji neku lepu stvar, isti poriv i ubedjenje kao i uvek. Jednog dana će početi nova karijera, ali danas NIJE taj dan“, rekao je Brajant.

A onda je popularna „crna mamba“ dodao reči ohrabrenja svojim navijačima.

„‘Ako me vidite da se bijem sa medvedom, molite se za medveda'“. Uvek sam voleo taj citat. To je ‘mentalitet mambe’, mi ne odustajemo, ne pokrivamo se, ne bežimo. Mi izdržavamo i pokoravamo“, rekao je Brajant. 

Author: AK