Bogdanović: Osetio sam da moram nešto da uradim, ali…

NBA 20. apr 20228:14 > 10:32 0 komentara
Bogdan Bogdanović
Photo by Michael Reaves/Getty Images

Bek Atlanta Hoksa Bogdan Bogdanović kaže da njegova odlična partija ne znači mnogo jer je njegov tim izgubio od Majami Hita sa 115:105.

Tim sa Floride sada vodi sa 2-0 u seriji prve runde plej-ofa istočne konferencije NBA lige.

NBA:

„Odigrali smo bolje nego u prvoj utakmici, ali i dalje smo izgubili. Sada je 0-2, razmišljamo o sledećoj utakmici“, rekao je Bogdanović.

Srpski bek je 19 poena ubacio u poslednjoj četvrtini.

„Nisam bio dovoljno agresivan na startu, brzo sam upao u problem sa faulovima, tako da sam osetio da moram nešto da uradim. Samo sam igrao slobodno, da budem iskren. Ali to sada nije važno, 0-2 je… Prva utakmica užasna, druga odlična, ali opet smo izgubili“.

Bogdanović je ukupno imao 29 poena (7-8 za dva, 5-10 za tri za 28 min), 4 skoka i 3 asistencije, ali to nije bilo dovoljno za odličnu ekipu Majamija.

„Oni su veoma iskusan tim, pokazali su kako bi svaki tim trebalo da igra kod kuće. Nekada je trebalo da se bacimo po loptu, nekada da postavimo blok, sitnice koje su oni bolje radili kao iskusnija ekipa – odajem im priznanje. Igraju timski, znaju nam sve akcije, udvajaju nas i na piku, pa stižu da se vrate… Koristili su energiju publike, jako je teško igrati ovde. Moramo da uradimo isto kod kuće, znam da će naši navijači za plej-of biti još bolji nego inače. Radujem se tome“, zaključio je Bogdan.

Treća utakmica igra se u Atlanti u petak na subotu od 1.00 po srednjoevropskom vremenu.