Diandre Džordan objašnjava zašto se triput ljubi s Jokićem

NBA 5. jun 202315:15 2 komentara
Nikola Jokić, Diandre Džordan
REUTERS/Playoffs-Denver Nuggets at Los Angeles Lakers

Centar Denver Nagetsa Diandre Džordan daleko je od dana kada je bio jedan od najboljih skakača i defanzivaca NBA, ali sa klupe tima iz Kolorada utiče na mlađe saigrače, ali i atmosferu u klubu. Medijima je za oko zapala činjenica da se sa Nikolom Jokićem pozdravlja na tradicionalni srpski način.

Džordan i Jokić se često triput ljube posle meča, a američke medije je interesovalo da im 34-godišnjak iz Tekssa objasni taj pozdrav.

Povezano:

“To je tradicionalni srpski pozdrav. Video sam Jokića i Bobana Marjanovića kako to rade kada smo bili u Hjustonu i bilo mi je zanimljivo. Nikola mi je objasnio da se to radi u Srbiji i ja sam to usvojio. Onda je to počeo i meni da radi. Obično ‘bacamo koske’ posle utakmice, ali Nikola me je privukao i poljubili smo se triput u obraz. Sada je to naša rutina posle utakmica”, objasnio je Diandre Džordan.

Zanimljivo je da je Džordan bio jedan od najvatrenijih igrača reprezentacije SAD kada je trebalo proslaviti pobedu nad Srbijom u finalu Olimpijskih igara 2016. godine, ali otkad je Jokićev saigrač u Nagetsima, njegova reputacija u Srbiji je znatno poboljšana.

View this post on Instagram

A post shared by Sport Klub (@sport.klub)