Dončić: Shvatam da se previše žalim, moram da radim na tome

NBA 8. maj 202113:34 1 komentar
Luka Dončić
AP Photo/Tony Gutierrez

Luka Dončić je često na meti američkih novinara koji ga kritikuju da se stalno žali kod sudija. Slovenački košarkaš kome je aktuelna sezona treća u NBA ligi traži poštovanje kod sudija, ali ipak i priznaje da nekad pretera.

U aktuelnoj sezoni Dončić postiže 28,4 poena po meču što je samo neznatno lošije u odnosu na prošlu sezonu. Ipak šut za tri mu je bolji, dok je broj asistencija na istom nivou. Uz to Dalas će izgleda direktno u plej-of, ali je Dončić ipak na meti kritika. Slovenac je sada optužen da se često žali na sudijske odluke.

Shvatam to. To je nešto što ne bi trebalo da radim ali sa toliko emocija očiglednom moram da stanem. Teško mi je na terenu sa svim tim emocima, ali shvatam da moram da radim na tome. Teško je ali moram da radim na tome i da budem mnoog bolji od ovoga„, rekao je Dončić.

Luka je ovo i ranie još govorio, a u toku prošle godine je dobio čak 13 tehničkih što je sedmi najveći broj u sezoni 2019/20. Od Ol star utakmice je je dobio čak deset tehničkih zbog prigovora na svega 28 utakmica.

Komentari (1)

Vidi sve komentare