I Klipersi ušli u igru za Kajrija

NBA 5. feb 202310:11
Brad Penner-USA TODAY Sports

Kajri Irving je propustio meč Bruklin Netsa sa Vašingtonom u subotu zbog bola u listu. To je zvanična izjava iz Netsa, ali je verovatnije da ovaj igrač nije nastupio zbog toga što više ne želi da bude u timu. Zatražio je trejd i sada se priča o potencijalnom prelasku u neku drugu franšizu.

Prvi tim o kome se pričalo su bili Lejkersi. To bi značilo da bi Irving ponovo igrao sa Lebronom Džejmsom sa kojim je igrao u Klivlendu, ali se njih dvojica nisu razišli u dobrim odnosima.

„To je pitanje za upravu. Moraćete da ga pitate kad se vratite u Los Anđeles. Rekao sam vam da ne pričam u ime uprave. Ja razmišljam o igračima koji su u startnoj postavi i u timu. Naravno da bi poboljšao tim, to je glupo pitanje kada pričate o takvom igraču“, rekao je Lebron Džejms posle poraza Lejkersa od Pelikansa u subotu.

Ipak u subotu stižu i vesti da Lejkersi neće biti jedini koji bi voleli da učestvuju u trejdu za Irvinga. Osim njih tu su i Meveriksi i Sansi, dok bi Klipersi takođe voleli da vide Kajrija u svom timu. Nema još naznaka šta bi Klipersi mogli da ponude za Kajrija koji je u poslednjoj godini ugovora koji mu garantuje skoro 37 miliona dolara.

Komentari

Vaš komentar