Irving o zvižducima navijača: Pa šta?

NBA 25. mar 202317:59
Photo by Justin Ford/Getty Images

Plejmejkera Dalas Meveriksa Kajrija Irvinga nisu mnogo dotakli zvižduci sa tribina tokom poraza od Šarlot Hornetsa sa 117:109, oslabljenih Hornetsa za koje nisu igrali trojica startera.

„Pa? Pa šta? Igrao sam u Njujorku, tako da znam kako je. Želimo da igramo dobro, ali na kraju krajeva, samo petorica mogu da budu na terenu i da igraju za Dalas Meverikse. Ako navijači žele da menjamo mesta, neka izvole. Imaju godine rada pred sobom ako žele da budu dovoljno dobri za ovaj nivo. Nismo nužno usredsređeni na zvižduke, već na svoju igru, na to da budemo tu jedni za druge“, rekao je Irving i dodao:

Pročitajte i:

„Još opipavamo jedni druge, navikavamo se na način igre, ponašanje i temperament jedni drugih. To je ljudski faktor u košarci, i tanka je linija između pobeda i toga da smo svi na istoj talasnoj dužini na jednoj, i poraza i upiranja prstom na drugoj strani“.

Mevsi su primili 37 poena u prvoj četvrtini, a Irving je loš start pripisao nedostatku energije.

„Kada ne krenemo dobro u napadu i kada ne pogađamo šuteve, nekada se desi da emotivno odemo u drugom smeru i da to odluči ishod“, rekao je Irving, koji je dao 18 poena, uz šut iz igre 6-16.

Mevsi su sada tek 11. na zapadu sa skorom od 34 pobede i 36 poraza.

Komentari (0)

Vidi sve komentare