Jović: Voleo bih da se vratim i igram za Zvezdu ili Partizan

NBA 1. mar 202421:09 19 komentara
Stacy Revere/Getty Images

Nikola Jović je jedan od najtalentovanijih srpskih igrača i svakako neko od koga se očekuje da bude predvodnik reprezentacije Srbije. Trenutno nastupa za Majami Hit, ali se neće libiti da se u jednom trenutku ponovo vrati evropskoj košarci.

U proteklom periodu je Jović dobio nešto veće povrenje i sada na parketu provodi više minuta nego na početku sezone. Ipak, istakao je u intervjuu za Telegraf kao veliku želju povratak u Evropu jednog dana i to u jedan od dva najveća srpska kluba.

„Veliki sam fan Evrolige, Crvene zvezde i Partizana. Imam mnogo više prijatelja koji navijaju za Zvezdu, pa njih pratim malo više. Mnogo se uložilo ove godine, izgleda sve zaista sjajno i užitak je gledati oba tima“, rekao je Jović i dodao:

„Ove sezone su u blagoj krizi, Crvena zvezda ne može da nađe pravi ritam kako bi ušli u trku za plejof, ali volim oba tima. Voleo bih da se jednog dana vratim i da igram za jedan od dva najveća srpska tima, pogotovo zato što sam igrao za Megu protiv njih i voleo bih da osetim sve što se događa tamo“, zaključio je dvadesetogodišnji krilni igrač.

Jović ove sezone beleži šest poena u proseku, a uz to ima i 4,1 skok.

Bonus video:

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare