„Kad pričam, isključe me… Više se ne obraćam sudijama“

NBA 17. jan 202215:20 > 17:24 5 komentara
Nikola Jokić
Tom Pennington/Getty Images

Centar Denver Nagetsa Nikola Jokić ponovo je govorio o odnosu sa sudijama i istakao da se trudi da sa njima uopšte ne priča, pošto je gotovo svaki razgovor završavao tehničkom ili isključenjem.

Zbog neretkih tehničkih grešaka, pa i isključenja, MVP lige je odlučio da promeni ponašanje. Razgovori sa arbitrima svedeni su na minimum.

Povezane vesti

Uopšte ne pričam sa njima. Trudim se da to ne radim, jer kada god probam da pričam dobijem tehničku i izbace me. Uopšte im se ne obraćam više. Nisam osoba koja traži da mu se sude faulovi, samo im govorim kako se osećam, a oni… Oni to ne vide tako, možda ne vide ni faul, tako da… U ovoj ligi igraju najbolji igrači sveta i trude se da igraju najbolje što mogu, pa mislim da i ostali moraju da budu na vrhunskom nivou„, poručio je Jokić.

U duelu sa Jutom, Srbin je ostvario tripl dabl sa 25 poena, 14 skokova i 15 asistencija, ali to nije bilo dovoljno da se izbegne ubedljiv poraz (125:102).

Mislim da sam igrao dobro, ali da je i ceo tim igrao dobro osim poslednje četvrtine koja je bila veoma, veoma loša za nas. Svi smo igrali vrlo loše taj period„, rekao je Jokić.

Denver je šesti na tabeli zapadne konferencije uz 22 pobede i 20 poraza. U sledećem meču čeka Los Anđeles Kliperse 20. januara.