Laso: Ne dopadaju mi se Lukine izjave

NBA 26. mar 202313:05 1 komentar
Pablo Laso
Photo by David Grau/Euroleague Basketball via Getty Images

Zvezda Dalas Maveriksa Luka Dončić popunio je sve medijske naslove u petak uveče kada je izjavio da na terenu nije sav svoj. Komentar na tu njegovu izjavu imao je njegov bivši trener u Real Madridu Pablo Laso.

„Jako je frustrirajuće, mislim da i vi to možete da vidite na meni dok sam na terenu“, rekao je Dončić nakon poraza od Hornetsa 117:109.

„Nekada se osećam kao da to nisam ja, kao da nisam prisutan. Nekada sam se samo smejao i zabavljao dok sam na terenu, ali sada je sve toliko frustrirajuće iz mnogo razloga, nije reč samo o košarci“.

Lukin nekadašnji trener u Real Madridu sa kojim je osvojio titulu šampiona Evrope Pablo Laso imao je komentar na reči slovenačkog reprezentativca.

„On je oduvek bio takav, ali mislim da bi trebalo da kontroliše sebe, ne dopadaju mi se njegove izjave“, rekao je Laso za špansku Marku i dodao:

„Ne dopada mi se što prenosi taj osećaj slabosti, mislim da ne treba da govori to. Ako tako misli za sebe, treba da prestane da priča to i treba da proba da promeni taj osećaj, a ne da prenosi krivicu na nekoga. Ali taj motivacioni apsekt je veoma lična stvar, individualna. I Dončić je zvezda, pustite ga da radi šta želi“.

Komentari (1)

Vidi sve komentare