Lebron će se vratiti tokom ove sezone

NBA 20. mar 202318:24 1 komentar
Troy Taormina-USA TODAY Sports

Lebron Džejms nije igrao na već deset uzastopnih mečeva zbog povrede skočnog zgloba, a njegov trener veruje da će se on vratiti do kraja ligaškog dela sezone.

Bez Lebrona Džejmsa Lejkersi su dobili šest mečeva i izgubili su pet. Još 26. februara je odigrao poslednji meč, povredio se protiv Dalas Meveriksa i sada se priča o njegovom povratku.

Nosilac igre Lejkersa će ove sedmice imati pregled povređenog stopala i tada bi moglo sigurnije da se zna datum povratka. Trener Darvin Hem kaže da bi Džejms mogao da se vrati pre kraja ligaškog dela takmičenja, a „jezerašima“ ostaje još deset mečeva da se domognu plej ofa ili plej in turnira.

„To što je on van tima je pokazalo da imamo drugačija oružja i igrače koji su veoma sposobni na obe strane terena i koji mogu da nam pomognu da ostvarimo ciljeve koje smo zacrtali. Kada se on vrati on će samo dodati svoj kvalitet na sve to“, rekao je trener Hem.

Džejms je isprva nosio čizmu koja mu je stabilizovala skočni zglob, sada ju je skinuo i učestvuje sa timom u zagrevanjima i u šuterskim treninzima.

Komentari (1)

Vidi sve komentare