Mogu li Luka i Kajri zajedno? Irving: Nisam zabrinut

NBA 8. feb 202311:52 1 komentar
Kajri Irving
Xavier Collin / Avalon/Guliver Images

Novi košarkaš Dalas Meveriksa Kajri Irving kaže da će u Teksasu biti usredsređen na košarku.

Zajedno sa Markifom Morisom, Irving je došao u Mevse u zamenu za Spensera Dinvidija, Dorijana Fini-Smita, nezaštićeni pik prve runde drafta 2029. godine i dva pika druge runde.

Pročitajte i:

“Znam samo da želim da budem na mestu na kojem me slave, a ne samo da me tolerišu i da postupaju sa mnom na način zbog kojeg se ne osećam da sam poštovan. Bilo je perioda u Bruklinu kada sam osećao nepoštovanje. Ja sam veliki radnik, a niko ne govori o mojoj radnoj etici, svi pričaju samo o onome što radim van terena. Želeo sam da promenim narativ, da ispišem svoju priču i da nastavim da se spremam u Sali – sada kad sam u Dalasu, usredsrediću se na ono što mogu da kontrolišem“, rekao je Irving posle prvog treninga sa Mevsima.

Irving kaže da je razmenio poruke sa Lukom Dončićem, ali da još nisu razgovarali.

„Konačno ću biti u paru sa nekim od tih strašnih Evropljana“, rekao je Irving uz osmeh, „Neverovatno je kako dominira na način koji nije viđen od Lerija Birda verovatno. Konstantno je u priči za MVP-ja. Nisam uopšte zabrinut za to kako ćemo funkcionisati skupa. Koliko god mogu da skinem pritisak sa njega, da budem lider uz njega, spreman sam da to uradim, ali nema tu pritiska. Ništa nije na silu. Samo želim da igram košarku, da uživam u njegovom talentu i talentu ostalih saigrača, da skupa radimo na osvajanju titule“.

Irvingu na kraju godine ističe ugovor, i videćemo hoće li mu Mevsi ponuditi novi. Sve će zavisiti od toga šta se bude događalo do kraja sezone.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare