Nurkić za SK: Za mene u Beogradu postoji samo jedan klub

NBA 21. nov 202110:10 > 10:23 23 komentara
Sarah Stier/Getty Images

Bosanskohercegovački košarkaš Jusuf Nurkić govorio je ekskluzivno za Sport klub o svojoj karijeri, o aktuelnim sportskim ali i političkim temama, kao i o potencijalnom igranju za Crvenu zvezdu ili Partizan. Nurkić je bio gost nove epizode emisije "Sporlight", autora Igora Miklje.

U jednoj od prethodnih epizoda gost je bio predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović, koji je jasno stavio do znanja da Jusuf Nurkić, zbog „neprimerenih“ izjava koje je davao ranije, ne bi mogao da igra u Crvenoj zvezdi, ma koliko bio potreban igrač na toj poziciji.

Centar Portlanda je imao priliku da odgovori.

Kada vas kriminalci prozivaju, onda znate da radite nešto dobro, je l’ tako? Za dotičnog nemam baš puno reči. Za mene postoji samo jedan klub u Beogradu, a to je Partizan, tako da svakako ja ne bih mogao da igram za Zvezdu, hteo on to ili ne“, rekao je Nurkić u razgovoru za Sport klub.

Govorio je Jusuf i o temama širim od sporta, pa je prokomentarisao i jednu fotografiju na kojoj sedi za stolom sa Goranom Dragićem, Bobanom Marjanovićem, Nikolom Vučevićem, Vlatkom Čančarom, Nikolom Jokićem, Lukom Dončićem, Ivicom Zubcem i Mariom Hezonjom.

Uvek je moglo zajedno, to vam je dokaz ko sam ja u suštini. Nikada neće biti problem sa normalnim ljudima koji vole svoje i poštuju svoje. To apsolutno nije problem„, istakao je Nurkić i uz osmeh nastavio o tome da li se dogodila ta „čuvena žurka“ iste večeri o kojoj se spekulisalo:

„Mislim da će nam Luka Dončić zameriti ako to sve iznesemo, tako da je bolje da ostane među nama“.

Novu epizodu emisije „Sportlight“ pogledajte u utorak, od 19 časova i 10 minuta, na Sport Klubu 1.