Porter: Jokić mi rekao da je u Srbiji pio šest piva dnevno

NBA 29. nov 202312:05 4 komentara
Nikola Jokić i Majkl Porter Jr
AP Photo/David Zalubowski

Zanimljiv je bio poslednji podkast Majkla Portera, posebno kada se u razgovoru sa Eronom Gordonom dotakao priče o Nikoli Jokiću.

Gordon, koji je inače veliki prijatelj dvostrukog MVP-ja NBA lige, otkrio je neke tajne vezane za radnu etiku srpskog asa.

„Jokić je pravi lider, uvek je tačan, svaki dan. Trenira svakog jutra, odigra utakmicu, pa posle utakmice diže tegove. Redovno to radi, gotovo svakog dana. I na sve to, skroman je. Kad imate dvostrukog MVP-a i najkorisnijeg igrača NBA finala koji je tako nesebičan, to vam je kao dar sa neba. Ako on to može, onda mogu i drugi da dele loptu. On je zver“, rekao je nekadašnji as Orlanda.

Nije propustio ni Porter Džunior da otkrije neku pikanteriju iz života Nikole Jokića.

„Zaista je jedinstven. Kad ga gledate iz noći u noć, on je najbolji igrač kog ste ikada videli. Ludo je šta sve može da učini. Ranije je bio dobar, ali nije bio toliko zainteresovan. Rastao je iz godine u godinu, čak i posle MVP sezone. Kako je to moguće da postaneš bolji posle MVP godine? Bolji je i ove godine, a osvojili smo prsten. Pričao sam s njim i rekao mi je da je u Srbiji pio šest piva dnevno, verovatno nije ni dirnuo loptu. Vas dvojica imate vrhunsku hemiju, kad ti on baca lobove za zakucavanja“, dodao je Porter.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare