„Rekao sam Luki – Ermano, ja sam kriv“

NBA 12. jun 20240:35 0 komentara
Reuters via guliver image

Dalas gubi 2-0 u finalu NBA lige od Bostona. Na gostovanjima Meveriksi nisu uspeli da uspostave svoju igru protiv najboljeg tima lige iz regularnog dela sezone. Jedan od dvojice glavnih igrača Mevsa preuzima punu odgovornost.

U prve dve utakmice u Masačusecu Kajri Irving je prosečno ubacivao tek 14 poena uz 35 odsto šuta iz igre. Takođe je promašio svih osam ispaljenih trojkiu ta dva meča. Pre toga on je beležio skoro 23 poena po meču u plej-ofu, a imao je i tri utakmice sa 30 i više poena u toku finala Zapada.

Posle dva poraza u Bostonu zato Irving nema kud. Mora da prizna da je uprskao.

Luka je na injekcijama: Dobro se osećam

„Počelo je tako što sam mom ermanu rekao da moram da igram bolje za njega i uz njega. Kako bismo ostvarili cilj, obojica moramo da igramo dobro i da radimo male stvari. Lak razgovor. Počeo je tako što sam ja prišao i rekao mu da je krivica moja. Preuzeo sam odgovornost što nisam igrao dobro“, rekao je Kajri Irving u utorak.

Irving je rekao da nije igrao po standardima koje je sam sebi postavio. Interesantno je da je izgubio 12 uzastopnih mečeva od Seltiksa od kako ih je napustio 2019. godine.

„Kada sam se vratio u Boston imao sam toliko veliku želju da igram dobro. Hteo sam da budem tu za saigrače. Za mene kao takmičara to je frustrirajuće. Međutim ne želim da to bude glavna stvar i da prevagne u mojim odlukama koje moram da napravim kao igrač“, dodao je Irving.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!