Vređani Vazura, Vučić, Teodosićeva ćerka, Nedovićeva žena…

Ostale lige košarka 5. jun 202421:35 > 22:04 263 komentara
derbi tuča prekid zvezda partizan grobari
Starsport

Druga utakmica finala plej-ofa između Partizana i Crvene zvezde prekinuta je početkom treće četvrtine odlukom sudija Uroša Nikolića, Marka Jurasa i Stefana Ćalića, kao i delegata meča Srđana Stojanovića.

Navijači Partizana početkom drugog poluvremena počeli su sa uvredama na račun supruge predsednika crveno-belih Nebojše Čovića, a kako se pesma nije stišavala, odnosno kako je postajala sve glasnija, arbitri su prekinuli igru, a košarkaši, stručni štab i članovi rukovodstva Crvene zvezde napustili parket i otišli u pravcu svlačionica.

U međuvremenu prema gostima je poletelo i nekoliko predmeta sa tribina.

Posle kratkog razgovora na centru igrališta, teren je napustila i sudijska trojka, kada se nekolicina navijača zatrčala prema arbitrima u trenutku kada su se oni približavali tunelu. To je Nikolića, Jurasa i Ćalića nateralo da u sprintu napuste dvoranu.

Utakmica je počela pojavljivanjem Alekseja Bjelogrlića, sina poznatog glumca i režisera Dragana Bjelogrlića, koji je čitao proglas grobara posvećen borbi za smenu aktuelnog rukovodstva FK Partizan, što je naišlo na odobravanje publike. Potom, čule su se uvrede upućene generalnom direktoru fudbalske sekcije Milošu Vazuri i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

VIŠE O NOVOM SKANDALU U SRPSKOJ KOŠARCI:

Direktor KLS: Ne odlučuje spiker u hali kada se nastavlja

Zvezda čekala, crno-beli otišli kućama: Na redu je direktor

Partizan se oglasio: Skandal u kome ne želimo da učestvujemo

„Live blog“ iz „Arene“: Mučno veče umesto praznika košarke

Poruka grobara Željku: Ako oni vređaju tebe i mi ćemo njih!

Porciju uvreda dobio je i aktuelni predsednik Partizana Ostoja Mijailović.

Kada je utakmica počela, na meti navijača našle su se kćerka Miloša Teodosića i supruga Nemanje Nedovića. Počekom drugog poluvremena, vređana je i supruga Nebojše Čovića.

Kada je utakmica definitivno prekinuta, najvatrenije pristalice Partizana pozvale su trenera Željka Obradovića i igrače na razgovor i tom prilikom tražile da ekipa ne igra, ako dvorana bude prazna.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare