Stanić dobar u pobedi Bamberga, Žugić odličan u porazu

Filip Stanić
Filip Stanić; Foto: HMBxMedia xHeikoxBecker via Guliver Image

U okviru 9. kola nemačke BBL lige sastali su se: Bamberg - Braunšvajg 92:78, Ulm - Kralshajm Merlins 94:87, Rostok - Getingen 96:92.

Povezane vesti

Bamberg je tek u poslednjoj četvrtini zaigrao punom snagom, a do tada je Braunšvajg uglavnom bio u neznatnom vođstvu. Međutim, kada se Bamberg uozbiljio ekspresno je odmakao na plus 20 i sve je bilo rešeno. Zak Koplend je zabeležio 27 poena, 6 skokova i 3 asistencije, Trej Vudbari 16 poena, 5 skokova i 3 asistencije, a Filip Stanić 15 poena, 7 skokova i asistenciju. A za poražene Martin Peterka je upisao 14 poena, 3 skoka i 2 asistencije.

U pobedi Ulma nad Kralshajm Merlinsom Trevion Vilijams je učestvovao sa 15 poena, 3 skoka i asistencijom, a Karim Dželou sa 13 poena i 3 skoka. U poraženoj ekipi Fabijan Blek je meč završio sa 13 poena i 5 skokova.

Rostok je slomio otpor upornih gostiju tek sredinom četvrtog perioda, a u pobedi domaćih Erik Alston je uknjižio 24 poena, 2 skoka i 2 asistencije, a Čevez Gudvin je imao dabl-dabl učinak, 19 poena, 14 skokova i 3 asistencije. A u ekipi Getingena odlično je igrao Fedor Žugić, koji je na svom kontu imao 20 poena, 7 skokova i 2 asistencije.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!