Velika vest: Polonara već na terenu, debakl Šakote u Trevizu

Akile Polonara
AP Photo/Aaron Favila via Guliver Image

Na preostalim utakmicama 10. kola italijanske Serije A postignuti su sledeći rezultati: Virtus - Tortona 99:70, Skafati - Breša 83:89, Trevizo - Brindizi 86:60, Trento - Venecija 106:79, Vareze - Kremona 68:75.

Povezane vesti

Virtus je deklasirao Tortonu, Tornike Šengelija je ubacio 16 poena i imao 7 skokova i 6 asistencija, a Ognjen Dobrić je dodao 11 poena, 3 skoka i 2 asistencije. Tomaso Baldaso je za Tortonu upisao 18 poena i 4 skokova, a Leon Radošević 8 poena, 3 skoka i 2 asistencije. 

Utakmicu u Bolonji obeležio je i povratak na teren Akilea Polonare kome je početkom oktobra dijagnostikovan tumor na testitima i morao je na operaciju. Italijanski reprezentativac je potom išao na hemioterapije i nedavno je dobio dozvolu doktora da se vrati na teren.

Polonara je meč završio sa 5 poena za osam minuta provedenih u igri.

Breša je pobedila Skafati u gostima najviše zahvaljujući Semaju Kristonu, koji je upisao 19 poena, skok i 7 asistencijama i Miru Bilanu, koji je imao dabl-dabl učinak, 13 poena, 10 skokova i 2 asistencije.

Trevizo je pregazio ekipu Brindizija koju sa klupe predvodi Dragan Šakota, pri čemu je Kaj Baumen zabeležio 19 poena, 6 skokova i asistenciju, a Džeremi Senglin za poražene 17 poena i 2 skoka. Trento je deklasirao Veneciju uz vrlo dobru partiju Prentisa Haba sa 22 poena, skokom i 9 asistencije, a Rejdžon Taker iz poraženog tima je na svom kontu imao 23 poena i 2 asistencije.

Kremona je savladala Vareze posle više preokreta, a Vejn Mek Kaloh je upisao 15 poena, 2 skoka i 3 asistencije. A Olivije Hanlan je za Vareze postigao 22 poena i dodao 2 skoka i 4 asistencije.

Standings provided by Sofascore

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!