Đorđević "krati" spisak, Bjelici ukočen vrat

Reprezentacija 11. sep 201811:07 > 11:10
Alex Grimm/Bongarts/Getty Images

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević u utorak će saopštiti imena igrača koji će putovati na Krit na utakmicu sa Grčkom u okviru druge faze kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

kss.rs

Aleksandar Đorđević trenutno na raspolaganju ima 15 igrača i u utorak će doneto odluku o tome ko neće biti u „kombinaciji“ za meč sa Grcima.

Pred selektorovu odluku dobre vesti su da su Miroslav Raduljica i Vasilije Micić ponovo u trenažnom procesu, ali problem je Nemanja Bjelica.

„Bjelica se probudio sa ukočenim vratom. Bio je kod doktora, dobio je injekciju i nosiće kragnu. Verujem da će za dan biti bolje. Ne zalećemo se, idemo od dana do dana, i od utakmice do utakmice“, rekao je Đorđević koji dobro zna šta njegove izabranike čeka u Iraklionu.

„Čeka nas paklena atmosfera pune dvorane. Grčka će imati snažan vetar u leđa i sa razlogom su izabrali baš dvoranu u Iraklionu. Neće nam biti lako“, poručio je selektor.

Grci su iz prve faze kvalifikicaija preneli skor 6:0 i dele prvo mesto sa Nemačkom pa je za Srbiju ovaj meč posebno važan jer Orlovi imaju skor 4:2.

Meč se igra 13. septembra od 20 čaosva, a 16. septembra Srbija u Beogradu igra protiv Estonije.